wizards101
wizards101
MMO24.PL - Primary Quest « Forum « Ogólne « MMO24.PL (Zarejestruj się) « Sondy « Waszym zdaniem... Warhammer Online? Hit czy porażka?
Ankieta
Pytanie: Co sądzisz o WH online?
Super produkcja! - 2 (13,3%)
Dobre MMO. - 10 (66,7%)
Nic specjalnego. - 2 (13,3%)
Kolejna BETA Smutny - 0 (0%)
Porażka! - 1 (6,7%)
Głosów w sumie: 15

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Waszym zdaniem... Warhammer Online? Hit czy porażka?  (Przeczytany 2861 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Administrator
Bot Train
Reputacja +97/-3
« : Wrzesień 28, 2008, 13:03:45 »

Witam, powstał nowy dział Sondy. Wychodząc na przeciw waszym oczekiwaniom, pozwalamy na odpowiedź w tym wątku bez konieczności rejestracji. Oznacza to, że możecie dzielić się swoimi spostrzeżeniami bez konieczności wypełniania formularza. Aby oddać głos w ankiecie musicie być zarejestrowani. Ten wątek porusza tematykę niewątpliwie jednego z większych wydarzeń w świecie mmo tego roku a z pewnością największym wydarzeniem ostatnich tygodni. Zapraszamy do dyskusji. Jeśli nie chcesz głosować to napisz co sądzisz o tej produkcji w kilku zdaniach.

Pzdr!
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 28, 2008, 13:06:14 wysłane przez Ganisz » Zapisane

Administrator
Bot Train
Reputacja +97/-3
« Odpowiedz #1 : Październik 16, 2008, 14:41:49 »

Jak się okazuje, WHO odbierany jest jako dobre mmo. Sam niedawno dorwałem się do WH i szczerze mówiąc jestem zauroczony. Świadomie używam takiego określenia bo zauroczenie może szybko przeminąć. W każdym razie polecam wam również sprawdzenie na własnej skórze tego tytułu. Wrażenia moje i innych userów znajdziecie tutaj
Czy wytrzyma próbę czasu jak WOW? Okaże się. W każdym razie stał się swego rodzaju alternatywą lub raczej następnym przystankiem dla fanów WOW`a. Ci, którzy grają w WHO pewnie mi przytakną.

Pzdr!

WTB> Life, PM!
Reputacja +65/-13
« Odpowiedz #2 : Październik 16, 2008, 15:56:00 »

Właśnie zaczęłam grać w Warhammera. Na razie (raczej) jest cacy, do końca tego roku na pewno pogram... Co potem, sama nie wiem. Jak na razie główny minus tej gry to fakt, że ma tak wiele światów, i w związku z tym większość ma niską populację, co uniemożliwia w pełni cieszenie się scenariuszami i public questami. Mój werdykt: dobre MMO.

L2: EE (A grade) / BD (C grade)
Mob-slayer
**
Reputacja +3/-0
« Odpowiedz #3 : Październik 18, 2008, 14:53:33 »

chyba będziecie musieli przywrócić możliwość pisania postów po rejestracji bo jakiś -_- się nudzi

A ja już myślałam, że chociaż gracz napisał tu coś na temat Mrugnięcie
« Ostatnia zmiana: Październik 18, 2008, 15:36:23 wysłane przez Króliczek » Zapisane

nvm
Administrator
Bot Train
Reputacja +97/-3
« Odpowiedz #4 : Październik 20, 2008, 15:22:32 »

Ze względu na roboty i spam, usunąłem możliwość odpowiadania bez rejestracji. Jeśli zainteresowały cię tematy "Waszym zdaniem" to zapraszamy do kolejnego tematu.

Pzdr!

Raid Boss
Reputacja +18/-21
« Odpowiedz #5 : Październik 20, 2008, 18:55:23 »

Pardom ze bedzie OT ale mozesz zapodac CAPTCHA przy odpowiedzi bez rejestracji, znaczy czy da sie tu to zaimplementowac, bo szczeze nie wiem jki to silnik forumowy.

Administrator
Bot Train
Reputacja +97/-3
« Odpowiedz #6 : Październik 21, 2008, 08:34:34 »

Pewnie można ale jak widać, poza botami nikt z niezarejestrowanych nie kwapił się do odpowiadania i to poddaje wątpliwości cały ten pomysł. Muszę się nad tym zastanowić.

Pzdr!

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: