MMO24.PL - Primary Quest « Forum « Gry MMORPG (alfabetycznie) « Lineage II « Pomoc « Quests « [36-42] Pailaka - Song of Ice and Fire
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: [36-42] Pailaka - Song of Ice and Fire  (Przeczytany 26274 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
WTB> Life, PM!
Reputacja +65/-13
« : Październik 26, 2008, 10:36:44 »

Quest z Gracia part 2. Do zrobienia tylko raz, dla każdej postaci, w przedziale levelowym 36 - 42. Dla tych, którzy nie mogą zrobić tego questu, zamieszczam również wypowiedzi npców (historia jest ciekawa, moim zdaniem, więc warto ją przeczytać.)

Kilka rad na początek: zaopatrzcie się w ssy/blessy D. Bossy trzeba zabijać (tak naprawdę to: dobijać) przy użyciu duali (D grade). Pozostałe moby po prostu zasieczcie normalną bronią. Quest jest na czas, macie tylko godzinę, nie zaczynajcie go w ogóle, jeśli nie możecie tyle przeznaczyć na grę.

1. Zaczynamy w Gludin, u Inspektora Adlera. Gdy podejmiesz się jego wyzwania, przeniesie cię od razu do Forgotten Temple.

2. Na miejscu spotkasz Inspektor Shinai, która wręczy ci duale, oraz książkę (z podpowiedziami).

3. Hillas będzie w jednej z komnat po prawo od Temple Inspectora. Gdy go pokonasz, wróć do NPCa, i porozmawiaj z nim. Upgrade’uje twoje miecze, zwiększając ich statystyki i pozwalając na użycie heala (działa tylko gdy masz w ręku te duale).

4. Pokonaj Papiona, jest na moście łączącym strefy wody i ognia.

5. Teraz masz pokonać Kinsusa. Idź dalej, do strefy ognia. Gdy dojdziesz do Temple Inspectora, użyj /target Kinsus, i idź w tamto miejsce. Potem wróć do niego, i porozmawiaj. Wzmocni twój miecz, i dostaniesz kolejny skill, tym razem atakujący.

6. Żeby znaleźć Gargosa, nie musisz się ruszać z miejsca. Użyj /target Gargos.

7. Żeby odnaleźć Final Bossa, Adiantum, musisz się udać na miejsce, gdzie walczyłeś z Papionem, i tam zejść pod wodę. Uzyj /target Adiantum, i płyń w jego stronę.

8. Pokonałeś go, brawo. Teraz poczekaj, aż pojawi się Inspector Adler, i porozmawiaj z nim. To koniec questu, gratulacje.

W nagrodę dostaniesz exp (810k), sp (50k), Pailaka Earring (M. Def. 43), oraz Pailaka Ring (M. Def. 29)

L2: EE (A grade) / BD (C grade)
Mob-slayer
**
Reputacja +3/-0
« Odpowiedz #1 : Październik 26, 2008, 17:50:29 »

to nie moze byc prawda ... NCSoft jeszcze nigdy nie wydal czegos nie pod boty... wtf sie stalo z nimi? :/ xDD

nvm
What does "LOL" mean?
Reputacja +1/-2
« Odpowiedz #2 : Październik 27, 2008, 09:25:22 »

Ciekawe tylko czy bossy sa na tyle slabe ze kazda postacia da sie to zrobic w godzine.
WTB> Life, PM!
Reputacja +65/-13
« Odpowiedz #3 : Październik 27, 2008, 10:27:19 »

Bossy są na tyle słabe, żeby każdy się wyrobił. Tylko muszą mieć shoty D do duali (ja biłam je bez shotów). W najgorszej sytuacji są kapłani (Inquisitor jest dopiero na 44). Na 40 lvlu moby na początku były fioletowe, im głębiej w labirynt, tym silniejsze, aż dochodziły do białych. Najwięcej czasu zeszło mi na zlokalizowaniu Final Bossa, jakieś 10 - 15 minut.

Farmer
Reputacja +4/-3
« Odpowiedz #4 : Październik 28, 2008, 18:52:09 »

o jakich dualach piszesz? ja na PTSie THaczem zrobilem tego questa w 20min (z crystal daggerem +15) i nie uzywalem zadnych duali do dobijania bossow oO

Oliko 79Eva Saint/76Soultaker @ Bartz.  AmberEye
WTB> Life, PM!
Reputacja +65/-13
« Odpowiedz #5 : Październik 28, 2008, 23:53:25 »

W queście pisało, że bossy należy zabijać tymi dualami. O.o

Farmer
Reputacja +4/-3
« Odpowiedz #6 : Październik 29, 2008, 01:14:31 »

ja zabijalem je normalnie i wszystko mi zaliczylo xD. najpierw robilem tego questa na THaczu, a potem zrobilem go tak samo na sorcu Chichot

Oliko 79Eva Saint/76Soultaker @ Bartz.  AmberEye
WTB> Life, PM!
Reputacja +65/-13
« Odpowiedz #7 : Październik 29, 2008, 09:10:32 »

Oh, well... to po co w ogóle zawracają gitarę tymi dualami? Chichot

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: