MMO24.PL - Primary Quest « Forum « Ogólne « MMO24.PL (Zarejestruj się) « Nowe możliwości dla naszych Użytkowników!
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Nowe możliwości dla naszych Użytkowników!  (Przeczytany 1079 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Administrator
Bot Train
Reputacja +97/-3
« : Październik 20, 2008, 12:11:29 »

Serwis MMO24, wychodzi na przeciw oczekiwaniom swoich Użytkowników i umożliwia założenie forum dla Twojej gildii, klanu, korporacji na naszym serwisie! Wielokrotnie stykacie się z problemem założenia forum gildyjnego, jak życie pokazuje w wielu wypadkach jest to podstawowa forma wymiany informacji pomiędzy Klanowiczami. MMO24, specjalnie dla was umożliwia założenie takiego forum w nowym dziale MMORPG Community!

Wystarczy, że podasz nazwę gildii oraz osobę, która będzie tym sub-forum zarządzać! My przygotujemy dla Ciebie układ działów oraz nadamy uprawnienia dla osoby zarządzającej! Oczywiście wszystko według twojego pomysłu.

W szybki i łatwy sposób uzyskasz dostęp i miejsce dla swojego klanu! Nie musisz już zakładać darmowych domen z wszędobylskimi reklamami. Dajemy ci prostą alternatywę. Masz pytanie? Wyślij PM lub zostaw informację tutaj.

Przykładowe forum znajdziesz tutaj.

Umożliwiamy zamknięcie dostępu do forum dla osób postronnych!

Pzdr!
« Ostatnia zmiana: Październik 20, 2008, 12:13:24 wysłane przez Ganisz » Zapisane

Raid Boss
Reputacja +18/-21
« Odpowiedz #1 : Październik 20, 2008, 12:14:56 »

Ale tylko klanów na oficjalnych serwerach?

Administrator
Bot Train
Reputacja +97/-3
« Odpowiedz #2 : Październik 20, 2008, 12:21:27 »

Ze względu na brak jasności w mojej wcześniejszej wypowiedzi, informuję, że może założyć u nas klanowe forum tylko klan, który gra na oficjalnych serwerach, ponieważ tylko ten aspekt nie kłóci się z naszym regulaminem. Mam nadzieję, że teraz nie ma wątpliwości a moja odpowiedź jest jasna.

Pzdr!
« Ostatnia zmiana: Październik 20, 2008, 15:25:44 wysłane przez Ganisz » Zapisane

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: