MMO24.PL - Primary Quest « Forum « Gry MMORPG (alfabetycznie) « Stars Wars: The Old Republic « Star Wars Old Republic i mikrotransakcje?
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Star Wars Old Republic i mikrotransakcje?  (Przeczytany 716 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Raid Boss
Reputacja +60/-0
« : Grudzień 12, 2008, 10:25:49 »

Jak podaje serwis Kotaku.com w tym newsie SW:TOR nie będzie abonamentowym MMO tylko wprowadzone zostaną mikrotransakcje. Co ciekawe, taką informacje dla tegoż serwisu ponoć podał sam szef EA John Riccitiello, dodając że więcej szczegółów ukaże się w lutym przyszłego roku.

Komentarz:

Darmowe MMO BioWare'u w uniwersum Star Wars? To może być gratka dla fanów, którzy na pewno będą chcieli spróbować czy chociaż zobaczyć jak to wyszło. Ja już zacząłem się przygotować do premiery. Tylko właśnie, na ile ten news jest prawdziwy, bo te całe mikrotransakcje przypominają mi trochę dotacje na prywatnych serwerach "jeśli masz kasę to jesteś bogiem". Pewno BioWare i LucasArts takiego rozwiązania nie chcą i całe to zamieszanie wprowadza EA . Boję się, że może się to odbić na jakości gry i podejściu twórców do tematu, mimo tych obietnic.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 13, 2008, 20:56:15 wysłane przez Króliczek » Zapisane

Lathendorth = Phoenix Knight 79*Sword Singer 75*Destroyer 75 @Naia
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: