MMO24.PL - Primary Quest « Forum « Ogólne « MMO24.PL (Zarejestruj się) « Sondy « Waszym zdaniem. Najlepsza premiera 2008 roku.
Ankieta
Pytanie: Który tytuł MMORPG jest najlepszy wśród wydanych w 2008 roku?
Pirates of the Burning Sea
Age of Conan
Warhammer: Age of Reckoning
Dekaron (2 Moons na Europę)
Mabinogi
Atlantica Online
Rohan: Blood Feud
W 2008 roku nie wydano dobrej gry
Trudno zdecydować/ Inna, niż wymienione

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Waszym zdaniem. Najlepsza premiera 2008 roku.  (Przeczytany 1658 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Administrator
WTB> Life, PM!
Reputacja +18/-0
« : Marzec 09, 2009, 00:50:39 »

W roku 2008 mieliśmy kilka ważnych premier. Mamy już marzec 2009, więc to odpowiedni czas, aby odpowiedzieć sobie na pytanie, która z gier wzbudziła najwięcej pozytywnych odczuć wśród społeczności mmo24.

http://www.facebook.com/MMO24
Moonlightsinger- SwM
StefekBrzuchacz- WS
Magreta - SE
@AmberEye - Chronos
Raid Boss
Reputacja +60/-0
« Odpowiedz #1 : Marzec 12, 2009, 16:06:12 »

Ja zagłosuję na AoC.

Przez pierwsze 4 miechy grało się wspaniale, sporo ciekawych rozwiązań i przede wszystkim system kombosów, ale niespełnione obietnice twórców dopięły swojego i nie przedłożyłem abonamentu.  Smutny

Lathendorth = Phoenix Knight 79*Sword Singer 75*Destroyer 75 @Naia
Mob-slayer
**
Reputacja +3/-0
« Odpowiedz #2 : Marzec 28, 2009, 02:22:23 »

glos dla AoC pomimo tego ze byl duzy fail to gra wniosla bardzo duzo nowosci w grach mmo

nvm
+1 PVP
Reputacja +21/-0
« Odpowiedz #3 : Marzec 28, 2009, 14:38:20 »

Z mojej strony, nie bylem w stanie zaglosowac na zaden z tytulow, z tych w ktore gralem i wyszly w tym roku kazda byla wiekszym lub mniejszym zawodem. AoC gra z ktora wiazalem najwieksze nadzieje okazala sie tez najwiekszym niepowodzeniem, gra w ktorej wspaniala nieoklamujmy sie grafika nie potrafila zaslonic, niedociagniec  w brakow w gameplayu. Forsowanie wczesnego launchu tej gry spowodowalo tym iz wiekszosc z obiecywanych rzeczy nie znalazla sie w grze, fatalny balans postaci i wprowadzajace jeszcze wieksze zamieszanie kolejne patche. Na szczescie dla gry podobno niedawno zmienila sie grupa rozwoju tego tytulu i z tego co slysze wychodzi to tylko na dobrze tej grze. War kolejny tytul ktory mozna by nazwac niepowodzeniem, acz w mniejszym stopniu niz AoC. Problemem tej gry jest niezbalansowanie klas po obu stronach konfliktu oraz takze kompletny brak kontroli nad populacja obu stron i w przypadku gdy jedna strona ma zbyt duza przewage nad druga, jak obecnie duza czesc graczy przestaje grac co tylko poglebia problem. Mimo poczatkowej dosc wysokiej liczby subskrypcji na poziomie 700-800 tysiecy wedlog ostatnich informacji spadla ona w okolice 250 tysiecy.
Mam nadzieje ze tytuly wchodzace w roku dzisiejszym jak i w nastepnych latach poradza sobie troche lepiej i wyciagna wnioski z niepowodzen konkurentow, a jest na co czekac, sam na oku mam co najmniej 3-4 tytuly.

Try to tell a knight in gold
He’s to blame
A promise made, a dream will come,
It’s all the same.

In this strange land
This strange land

Said within he had his heart,
I lie in part
Death and danger is defied,
My lover in light

In this strange land
This strange land