wizards101
wizards101
MMO24.PL - Primary Quest « Forum « Gry MMORPG (alfabetycznie) « Lineage II « Rasy i klasy « Human « Jak używa się kotków co dodają int, hp i mp?
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Jak używa się kotków co dodają int, hp i mp?  (Przeczytany 2106 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
What does "LOL" mean?
Reputacja +0/-0
« : Kwiecień 10, 2009, 09:05:17 »

Mógłby mi ktoś powiedzieć, jak się używa tych kotków co dodają int, hp i mp??
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 10, 2009, 10:06:33 wysłane przez Ganisz » Zapisane
Administrator
Bot Train
Reputacja +97/-3
« Odpowiedz #1 : Kwiecień 10, 2009, 09:42:54 »

Mówisz o summonach? Kotki mają tylko ludzie, jeśli to masz na myśli. Po 20 lvl dostajesz skill do wykupienia u magistra dzięki, któremu możesz przywołać kota (potrzebujesz do tego kryształów D), jak już go masz przywołanego kliknij na nim dwa razy i otworzy się jego panel ze skillami. Wybierasz taki pentagram i kot używa skilla na podświetlonym targecie (żeby sobie odnawiać MP musisz siebie zanzaczyć, klikasz w tym celu na swój nick a następnie używasz skilla do odnawiania many).

Mam nadzieję, że dobrze zrozumiałem twoje pytanie. Podaj jaką klasą grasz.

Pzdr!

Raid Boss
Reputacja +18/-21
« Odpowiedz #2 : Kwiecień 10, 2009, 09:55:38 »

Mówisz o summonach? Kotki mają tylko ludzie, jeśli to masz na myśli. Po 20 lvl dostajesz skill do wykupienia u magistra dzięki, któremu możesz przywołać kota (potrzebujesz do tego kryształów D), jak już go masz przywołanego kliknij na nim dwa razy i otworzy się jego panel ze skillami. Wybierasz taki pentagram i kot używa skilla na podświetlonym targecie (żeby sobie odnawiać MP musisz siebie zanzaczyć, klikasz w tym celu na swój nick a następnie używasz skilla do odnawiania many).

Mam nadzieję, że dobrze zrozumiałem twoje pytanie. Podaj jaką klasą grasz.

Pzdr!
Te odnawianie many dziala tylko na mastera nainnych to nie dzilalo z tego co wiem.

Administrator
Bot Train
Reputacja +97/-3
« Odpowiedz #3 : Kwiecień 10, 2009, 10:08:20 »

Masz racje Bez, recharg działa tylko na mastera, ale kotek z wind strike może walić w inne targety, z tym, że to już nie odnawianie many ^^.

Ps. wątek przeniesiony do prawidłowego działu.

Pzdr!

Raid Boss
Reputacja +18/-21
« Odpowiedz #4 : Kwiecień 10, 2009, 13:46:03 »

Masz racje Bez, recharg działa tylko na mastera, ale kotek z wind strike może walić w inne targety, z tym, że to już nie odnawianie many ^^.

Ps. wątek przeniesiony do prawidłowego działu.

Pzdr!
Nom i nie trzeba 2 roznych skrotow robic bo skrot do recharge dziala na przemienie z tym atakiem, dopiero trzeba jak juz sie ma kilka skili na sumonie.

Farmer
Reputacja +11/-1
« Odpowiedz #5 : Kwiecień 10, 2009, 21:16:34 »

Umiejętność przywracania many działa tylko na summonera. Przywracanie życia tylko dla summona. Wszelkie inne błogosławieństwa (z kota/jednorożca/cienia na 58 lvl'u) trzeba inne skróty podawać, ponieważ mają ich już dużo. W celu rzucenia tych umiejętności nie trzeba target'ować, pierwsza jest na mastera, reszta działa na drużynę całą, w tym i właściciela, czyli i tak nie trzeba namierzać kogo się czaruje.

Raid Boss
Reputacja +18/-21
« Odpowiedz #6 : Kwiecień 10, 2009, 21:22:55 »

tak samo nie trzeba namierzac sumona zeby go leczyc badz recharg mu mana, ewentualnie bufnac.

Farmer
Reputacja +11/-1
« Odpowiedz #7 : Kwiecień 10, 2009, 21:25:00 »

Wszelkie skille związane z summonami, leczenie, przesyłanie many, obrona, inteligencja, itp. działają bez namierzania.

Raid Boss
Reputacja +18/-21
« Odpowiedz #8 : Kwiecień 10, 2009, 22:27:10 »

Wszelkie skille związane z summonami, leczenie, przesyłanie many, obrona, inteligencja, itp. działają bez namierzania.
czemu powtarzasz dokladnie to samo co zem napisal, echo jakies czy co?

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: