MMO24.PL - Primary Quest « Forum « Ogólne « MMO24.PL (Zarejestruj się) « Stop the BOT! « Dyskusja na temat akcji.
Strony: 1 2 3 [4]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Dyskusja na temat akcji.  (Przeczytany 7222 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Raid Boss
Reputacja +18/-21
« Odpowiedz #45 : Kwiecień 18, 2009, 18:04:31 »

tam nie ma botow i jest masa graczy, wedlug twojej logiki powinno byc pusto Uśmiech
No bo blizzard sie stara, a co robi NoCare, od samego istnienia gry z kazda nowa kronika wprowadzal ulatwienia dla farmerow i boterow. Nie mowiac ze wiekszosc eventow co wprowadza NC to zwykle farmerskie w ktorym najwiekszy zysk maja wlasnie boterzy.

+1 PVP
Reputacja +21/-0
« Odpowiedz #46 : Kwiecień 18, 2009, 19:51:18 »

Boty sa i w wowie, tam gdzie gold sellerzy tam i boty

Try to tell a knight in gold
He’s to blame
A promise made, a dream will come,
It’s all the same.

In this strange land
This strange land

Said within he had his heart,
I lie in part
Death and danger is defied,
My lover in light

In this strange land
This strange land
Raid Boss
Reputacja +18/-21
« Odpowiedz #47 : Kwiecień 18, 2009, 19:56:05 »

Boty sa i w wowie, tam gdzie gold sellerzy tam i boty
Tak ale jki jest procent tego precederu tam, a jaki w L2

Administrator
Bot Train
Reputacja +97/-3
« Odpowiedz #48 : Kwiecień 18, 2009, 21:50:17 »

Faktem jest to, że wszędzie gdzie są gold sellerzy są boty, wilq ma rację, ale w WOWie są jakoś mniej widoczni no i nie są tak naturalnym elementem środowiska jak w L2. Dlatego mamy żywy przykład, że można. Nasza akcja ma sens i wierzę, że można coś zmienić.

Pzdr!

WTB> Life, PM!
Reputacja +65/-13
« Odpowiedz #49 : Kwiecień 18, 2009, 22:17:03 »

A to nie jest tak, że są mniej widoczni, bo jest więcej instancji? Mrugnięcie

L2: EE (A grade) / BD (C grade)
Raid Boss
Reputacja +18/-21
« Odpowiedz #50 : Kwiecień 18, 2009, 23:14:12 »

A to nie jest tak, że są mniej widoczni, bo jest więcej instancji? Mrugnięcie
W instancjach chyba nie pofarmisz sobie, chociaz nie wiem, ktos to ma z WoW wiecej doswiadczenia niech sie wypowie.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 19, 2009, 10:24:30 wysłane przez Króliczek » Zapisane

Farmer
Reputacja +5/-7
« Odpowiedz #51 : Kwiecień 20, 2009, 16:52:57 »

Podpisują się ci którzy nie potrafia się botem obsługiwać czy co? Odpowiedzmy sobie na jedno pytanie:
Iść na impreze, czy expic do rana? --> Pójdziesz na impreze (noo chyba że jesteś totalnym ofiarą losu i pozostae ci świat wirtualny.), a postać sobie sama poexpi. Komu to przeszkadza? Bo mi nie. Bynajmniej nie płacze i nie bluzga emo/neo słownictwem.
wodze, ze ty bota potrafisz ustawic, ale juz na forum znalezc odpowiedznie miejsce do dyskusji to nie
wiesz moge powiedziec tak, setki piratow z raty x 5000, czemu tam nie grasz, bo poprostu jestec cienki i jak nie masz przewagi lvl z bota to poprostu lanie dostajesz i pewnie dlatego przeniosles sie botowac na oficjal
punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia
nie bluzgasz lol "totalnym ofiarą losu ", ty masz gorzej bluzgasz i nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy

Luna
DeathAdders
Kardrigern - Warcryer
Kard - Warsmith

120130
Gość
« Odpowiedz #52 : Kwiecień 28, 2009, 17:23:36 »

Jestem zdecydowanie przeciw botom.  Pod akcją podpisuję się i totalnie żaden argument botujących nie był w stanie zmienić mojego zdania. Odzielam ludzi jawnie botujących i obnoszących się z tym od tych którzy się poddali i popłyneli z prądem zamykając oczy, uszy i usta.

Gdyby L2 miało umrzeć to NCsoft nie wprowadzałby prawdopodobnie najlepszego dodadatku od początku istnienia gry. Aion pewnie zabierze graczy ale tak jest z każdym nowym tutułem który po prostu trzeba sprawdzić, tylko już na wstępie widać że w porównaniu do L2 jest tam mało klas.

Prawdą jest że NCsoft nawalił pozwalając na zalew botów, ale należy podkreślić że działo się to przy niemym sprzeciwie pozostałych graczy lub akcji tak żałosnych że autorzy gry nie raczyli jej poprzeć. Co znaczy wpłwy komunity niestety w złym znaczeniu przekonaliśmy się na przykładzie odbanowanego pt. Ja bym chciał zobaczyć tam napisy "STOP the bot".  Przykro to mówić ale w obecnej chwili grą na retailu nie ma się co chwalić bo poziom tamtych graczy widocznie odstaje od tych z priv'ów - wolę "działających" graczy niż działające skille.
Strony: 1 2 3 [4]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: