MMO24.PL - Primary Quest « Forum « Ogólne « MMO24.PL (Zarejestruj się) « Sondy « Waszym zdaniem. Moja ulubiona rasa w Lineage2.
Ankieta
Pytanie: Którą rasę z Lineage2 lubisz najbardziej?
Mroczne Elfy
Jasne Elfy
Orki
Ludzie
Krasnale
Kamael
Trudno zdecydować

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Waszym zdaniem. Moja ulubiona rasa w Lineage2.  (Przeczytany 2564 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Administrator
WTB> Life, PM!
Reputacja +18/-0
« : Maj 21, 2009, 18:55:55 »

Zróżnicowanie rasowo-klasowe to sól mmorpg. W Lineage 2, tak jak w każdym porządnym uniwersum fantasy, rasy różnią się od siebie pod wieloma względami. Postacie nie tylko inaczej wyglądają, ale mają też zróżnicowane cechy początkowe, inne ścieżki rozwoju, itd. Każda rasa ma swoje oczywiste zalety, a także poważne wady. Które zestaw komu pasuje - jest kwestią gustu.

W L2 mamy sytuację o tyle ciekawą, że po ok. 4 latach od premiery do grona pięciu ras zaludniających kontynent Aden wprowadzono nową: zabójczych, jedno-skrzydłych Kamael. Dołączyli do barwnego korowodu złożonego z upiornych mrocznych elfów, delikatnych jasnych elfów, brutalnych, wyrośniętych orków, krasnalów-dusigroszy i wielo-klasowych ludzi.

Pora sprawdzić preferencje społeczności mmo24.pl. Głosujemy Mrugnięcie

http://www.facebook.com/MMO24
Moonlightsinger- SwM
StefekBrzuchacz- WS
Magreta - SE
@AmberEye - Chronos
Raid Boss
Reputacja +18/-21
« Odpowiedz #1 : Maj 21, 2009, 19:31:31 »

szkoda ze tylko 1 wec wybiore tych 2

Mob-slayer
**
Reputacja +10/-2
« Odpowiedz #2 : Maj 22, 2009, 00:41:39 »

Jasne Elfy? Są Elfy i to jedyne prawdziwe Elfy w tej grze. Bez żadnych zbędnych poduszek silikonów i kijów w tułowiu.
Raid Boss
Reputacja +18/-21
« Odpowiedz #3 : Maj 22, 2009, 00:56:24 »

Jasne Elfy? Są Elfy i to jedyne prawdziwe Elfy w tej grze. Bez żadnych zbędnych poduszek silikonów i kijów w tułowiu.
W sumie to DE naprawde dziwacznie biegaja

Raid Boss
Reputacja +22/-1
« Odpowiedz #4 : Maj 22, 2009, 01:04:57 »

Azjatyckie skrzywienia Język Wątpię że "europejsko-amerykańskie" drowy by tak biegały Język
Ale i tak wolę tych brudasów niż resztę ras :]

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4bfc1c066bcd9 <- Załóż konto z mojego reflinka (lub poleć komuś), w zamian podzielę się wiedzą i odpowiedziami na pytania.

Dołącz do nas na Facebooku!
Raid Boss
Reputacja +18/-21
« Odpowiedz #5 : Maj 22, 2009, 12:31:55 »

Azjatyckie skrzywienia Język Wątpię że "europejsko-amerykańskie" drowy by tak biegały Język
Ale i tak wolę tych brudasów niż resztę ras :]
Ba DROWY to by zjadly te mroczne(zwlaszcza kobiety bo u Drowow jest Matriarchiat)

Administrator
Bot Train
Reputacja +97/-3
« Odpowiedz #6 : Maj 22, 2009, 16:20:33 »

Zanim by je zjadły, zabawiłyby się z nimi w wyszukanych orgiach, następnie by je zjadły Uśmiech

Pzdr!

Mob-slayer
**
Reputacja +3/-0
« Odpowiedz #7 : Maj 23, 2009, 01:24:44 »

wiadomo ze DE  Duży uśmiech jakos tak zawsze mi sie podobal ich klimat  Z politowaniem

nvm
Administrator
WTB> Life, PM!
Reputacja +18/-0
« Odpowiedz #8 : Maj 25, 2009, 18:39:29 »

U mnie od samego zarania przygody z L2, co miało miejsce jakieś 4,5 roku temu, do gustu przypadły elfy, a raczej elfki.  Mrugnięcie Od początku mojej kariery na officjalu gram light elfką i nie mam wątpliwości, że to dla mnie odpowiednia rasa.

A co się tyczy drowów i DE. Moim zdaniem z lektury storyline L2 wynika, że DE są wystarczająco okrutne i bezwzględne, aby nie czuć się "mniej mroczne" od drowów.  Język

Przypomina mi się też scena z Baldur's Gate 2, która wyglądała mniej więcej tak:
W podziemnym mieście drowów na jednej z ulic młody drow zarzyna bezbronnego krasia. Zaraz pojawia się dostojna drowka i rzecze do młodziana:
- Ty idioto! Skąd ja teraz wezmę takiego niewolnika?
- Ten żałosny karzeł zasłużył sobie matko.
Po tych słowach drowka kładzie trupem swego potomka. Na oznaki zdziwienia odpowiada:
- Ten niewolnik był niezastąpiony, a synów mam wielu.  Mrugnięcie
To się nazywa "mroczny racjonalizm".

Moonlightsinger- SwM
StefekBrzuchacz- WS
Magreta - SE
@AmberEye - Chronos
Raid Boss
Reputacja +18/-21
« Odpowiedz #9 : Maj 25, 2009, 20:43:29 »

No niestety ale takim prawami rzadzi sie Matriahiat u Drowow, jedyny myslacy racjonalnie to byl Soulafein(no ale w koncu mezczyzna) no i najslawniejszy Drizzit do`Urden w Horach Podmroku(2 dodatek do Newerwinter Nights) tez sa Drowki wredne.

WTB> Life, PM!
Reputacja +65/-13
« Odpowiedz #10 : Maj 25, 2009, 22:42:18 »

Taaak... w kwestii logicznie myślących mężczyzn, proponuję przeczytać Wysokie obcasy z zeszłego weekendu, wywiad dotyczący "Hańby".

Mi trudno się zdecydować: czy elfki czy mroczne elfy... jedno jest pewne: moja ulubiona rasa to elfy, nie  gram w sumie innymi klasami.

L2: EE (A grade) / BD (C grade)
Raid Boss
Reputacja +18/-21
« Odpowiedz #11 : Maj 25, 2009, 23:55:35 »

Taaak... w kwestii logicznie myślących mężczyzn, proponuję przeczytać Wysokie obcasy z zeszłego weekendu, wywiad dotyczący "Hańby".
Ja "czytam" tylko CKM Chichot i CDA

Administrator
WTB> Life, PM!
Reputacja +18/-0
« Odpowiedz #12 : Maj 27, 2009, 19:23:58 »

Co się tyczy racjonalności, to najbardziej racjonalni w L2 są moim zdaniem ludzie. Nie są w niczym najlepsi, ani w sile, ani w magii, ani w wytrzymałości. Za to najszybciej się rozmnażają i są najbardziej wszechstronni. Wykorzystali swoje atuty do maksimum i teraz rządzą w Aden.

Moonlightsinger- SwM
StefekBrzuchacz- WS
Magreta - SE
@AmberEye - Chronos
Raid Boss
Reputacja +18/-21
« Odpowiedz #13 : Maj 27, 2009, 22:27:26 »

Co się tyczy racjonalności, to najbardziej racjonalni w L2 są moim zdaniem ludzie. Nie są w niczym najlepsi, ani w sile, ani w magii, ani w wytrzymałości. Za to najszybciej się rozmnażają i są najbardziej wszechstronni. Wykorzystali swoje atuty do maksimum i teraz rządzą w Aden.
Ludzie w kazdym fantasy nie wyrozniaja sie niczym innym oprocz szybkiej nauki(w niczym nigdy nie sa mistrzami) jak i duza rozrodczoscia

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: