Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Postać pod PvP  (Przeczytany 2697 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
WTB> Life, PM!
Reputacja +65/-13
« : Czerwiec 28, 2009, 20:00:08 »

Jakbym miała od 0 robi postać pod pvp... co byście polecili? Orki odpadają, nie mogę się do nich przekonać (poza bufferami Mrugnięcie) Chcę krwi.

Niby druga opcja to dobicie szybko 75 (mam 62 teraz) na EE i zsubowanie... czegoś... sama nie wiem czego.

Jakieś sugestie?

L2: EE (A grade) / BD (C grade)
What does "LOL" mean?
Reputacja +0/-0
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 29, 2009, 07:07:26 »

ja L2 lubiłem do interlude, później już zrąbali trochę. pod PvP to HE,TH, (i ich elfie odmiany, ale humany moim zdaniem są wszechstronniejsze i masz z czego odejmować - 43 CON ^^)Glad.
o magach nie mówię, bo sie na nich nie znam i ich nie lubię (chyba tylko w AoC wogóle zrobię postać jako alta maga, ale na pewno nie na główną postać^^), oczywiście nie licząc bufferów i support ogólnie, bo tym sie fajnie gra.
WTB> Life, PM!
Reputacja +65/-13
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 29, 2009, 11:31:08 »

Spójrz na mój podpis... gram supportem, nie trzeba mnie do tego przekonywać. Po wczorajszym siege'u trochę wzrosło moje morale... ale nadal chciałabym sprać tyłki wrogom.

Mob-slayer
**
Reputacja +3/-0
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 29, 2009, 11:45:17 »

gram supportem, nie trzeba mnie do tego przekonywać.
gadanie Język... wlasnie morale u suportera sa bardzo wazne, twoje widac sie wyczerpaly :/... proponuje zrobic sobie przerwe od L2 na 2 tygodnie a potem zaczac grac znowu albo chodzic tylko w inquisitor mode przez 2 tygodnie, ale polecalbym ten pierwszy sposob ^^

LoLineage
LoLionna
LoL WoW
LoL Studia
LoL Informatyka
LoL Sesja
LoL Zdane
LoL Co?
WTB> Life, PM!
Reputacja +65/-13
« Odpowiedz #4 : Czerwiec 29, 2009, 12:26:39 »

Nie... mnie po prostu wkurzą fakt, że widzę wroga na spocie (wojna jednostronna) i nie mogę go utłuc bo jestem EE. Chichot Jakoś nie wierzę w fakt, że nawet w Inqui spiorę tyłek wrogiemu nukerowi... :/

Wróciłam do L2 po długiej przerwie Język

Raid Boss
Reputacja +18/-21
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 29, 2009, 15:48:04 »

Dasz rade na Inkwiztorze, a zawsze lepiej probowac jak uciec.

WTB> Life, PM!
Reputacja +65/-13
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 29, 2009, 21:47:44 »

Wiesz, to nie jest kwestia uciekania... bo to my wypowiedzieliśmy jednostronną. Mrugnięcie

Mob-slayer
**
Reputacja +3/-0
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 30, 2009, 12:02:15 »

Jakbym miała od 0 robi postać pod pvp... co byście polecili? Orki odpadają, nie mogę się do nich przekonać (poza bufferami Mrugnięcie) Chcę krwi.

Niby druga opcja to dobicie szybko 75 (mam 62 teraz) na EE i zsubowanie... czegoś... sama nie wiem czego.

Jakieś sugestie?
to zalezy od twojego stylu grania Uśmiech ja osobiscie bym polecil ktoregos z daggerow (zawsze lubilem podbic do kogos, zaj... mu w plecy zanim zakuma o co chodzi Chichot) bo imo najlepiej sprawdzaja sie do ganku i mniejszych pvp Uśmiech

nvm
WTB> Life, PM!
Reputacja +65/-13
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 30, 2009, 12:08:51 »

Mój styl grania do tej pory obejmował bycie supportem Język AW jest ok? Mam Assassina, lada moment wyjdzie z Akademii.

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: