wizards101
wizards101
MMO24.PL - Primary Quest « Forum « Ogólne « News! « George Lucas a Star Wars MMO
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: George Lucas a Star Wars MMO  (Przeczytany 845 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Raid Boss
Reputacja +60/-0
« : Lipiec 13, 2009, 10:04:19 »

Szef BioWare Ray Muzyka powiedział dla G4tv, że George Lucas śledzi prace nad MMO w uniwersum Star Wars.

Osobiście jeszcze nic mu nie pokazywałem” - powiedział Muzyka - „ale wiem, że trzyma palce na pulsie każdego projektu Lucas Arts, więc wiem, że jest zaangażowany i w nasz projekt. Rozmawiałem z nim jakiś czas temu i on naprawdę jest podekscytowany tym przedsięwzięciem. Wiem też, że Lucas jest wielkim fanem Star Wars Galaxies, ale nigdy nie grał w WoWa.

BioWare pokazem trailera SW:TOR na E3 u fanów wywołał szybsze bicie serca, ale Muzyka nie mógł powiedzieć czy Lucas podziela ten entuzjazm.

Nie mogę powiedzieć co myśli o nowym trailerze, ponieważ nie jestem pewny czy go widział” - powiedział Muzyka - „ale myślę że tak, ponieważ jest bardzo zaangażowany w rozwój gry.

Pewno nie raz widzieliście ten zjawiskowy trailer, ale nie zaszkodzi go jeszcze raz zaprezentować Chichot

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=QiM4DLFbCMo" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=QiM4DLFbCMo</a>

Lathendorth = Phoenix Knight 79*Sword Singer 75*Destroyer 75 @Naia
Administrator
Bot Train
Reputacja +97/-3
« Odpowiedz #1 : Lipiec 13, 2009, 11:49:04 »

Wstyd przyznać, ale ten trailer widzę po raz pierwszy! Cudowne! Piękne! Thx TeO za zamieszczenie tego linku Uśmiech

Pzdr!

Farmer
Reputacja +11/-1
« Odpowiedz #2 : Lipiec 13, 2009, 12:19:08 »

Pewnie dlatego, że było umieszczone w dziale SW: TOR  i rzadko kto tam zagląda Język (jeśli mnie pamięć nie myli)

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: