wizards101
wizards101
MMO24.PL - Primary Quest « Forum « Gry MMORPG (alfabetycznie) « Runes of Magic « Aktualnści « Runes of Magic - zapomniane historie ;)
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Runes of Magic - zapomniane historie ;)  (Przeczytany 1532 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Administrator
Bot Train
Reputacja +97/-3
« : Październik 21, 2009, 17:59:00 »

Szanowni, nie mogę opanować zdziwienia, ale w końcu po niemal sześciu miesiącach Frogster odpowiedział na nasze pytania! Haha! Niesamowite. Już nie dziwi mnie fakt, że tak długo to trwało ale, fakt, że odpowiedzieli. Byłem przekonany, że zostało to zapomniane Mrugnięcie Dla odświeżenia pamięci, tutaj znajdziecie pierwotny topic z maja (sic!)

Nie dziwcie się, że niektóre pytania są już przestarzałe, mają przecież już pół roku! Uśmiech Co więcej, z całej masy pytań odpowiedzieli zaledwie na siedem.

W każdym razie w ramach rewanżu obiecali przekazać exclusive ingame stuff, to znaczy peta Manticore! Pamiętacie konkurs z Gryfami? Tutaj możecie sobie zobaczyć co się działo! Postaram się wyciągnąć trochę tych petów i urządzimy sobie konkurs!

Dajcie chwilę na przetłumaczenie i niebawem zapraszam do lektury!

Żeby podkręcić atmosferę, tak wygląda Manticora, którą będzie można wygrać Uśmiech

Pzdr!

Administrator
Bot Train
Reputacja +97/-3
« Odpowiedz #1 : Październik 22, 2009, 23:02:49 »

Szanowni, jestem w trakcie ustaleń, ale tak będzie wyglądać lista nagród:

1x exclusive Manticore pet

1x Thunder Wartiger Mount for 7 days

1x Four-leaf Knight‘s Fleece Carpet

1x Basic Talent Charm

1x Basic Experience Charm

1x Big Angel’s Sigh

1x Skill Potion

1x Experience Potion

1x Backpack ticket for 7 days

1x Basic Armor Driller

1x Basic Accessory Driller

1x Basic Weapon Driller

1x Golden Repair Hammer

Teraz zostaje tylko jedna rzecz do wyjaśnienia, czy to będzie zestaw obejmujący wyżej wymienione itemy, czy raczej będzie to tych 13 itemków, które będziecie mogli wygrać.

W tajemnicy powiem wam, że jak wszystko pójdzie dobrze to dostanę 20 kodów na takie paczuszki od mikołaja Uśmiech Zatem trzymajcie kciuki, bo jeśli wynegocjuje takie nagrody to będzie o co walczyć!

Pzdr!

Administrator
Bot Train
Reputacja +97/-3
« Odpowiedz #2 : Październik 24, 2009, 00:51:37 »

Ok, ludziska! Potwierdzam mamy 20 paczek z ww. nagrodami, a to oznacza, że 20 szczęśliwców będzie mogło przytulić się do Manticory oraz będą mogli położyć łapę na pozostałej części nagród. Śledźcie ten topic, niebawem rozpoczynamy konkurs!

Pzdr!

Administrator
Bot Train
Reputacja +97/-3
« Odpowiedz #3 : Październik 30, 2009, 17:12:09 »

W weekend opublikujemy ten wywiad oraz zaczniemy zabawę quizzową, w której nagrodami będą kody do paczek z itemami in game. Zapraszamy!

Pzdr!

What does "LOL" mean?
Reputacja +0/-0
« Odpowiedz #4 : Listopad 08, 2009, 19:43:38 »

Witam.
Chciałem zapytać, czy ten konkurs już był czy dopiero będzie ? :]
Administrator
Bot Train
Reputacja +97/-3
« Odpowiedz #5 : Listopad 09, 2009, 21:00:39 »

Heh, jakieś fatum wisi nad tym eventem. Nie miałem czasu nad tym siąść, konkurs dopiero się odbędzie. Zakładam, że wystartujemy albo w środę albo na weekend.

Przepraszam za opóźnienia.

Pzdr!

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: