MMO24.PL - Primary Quest « Forum « Ogólne « News! « Polska wersja RoM uruchomiona!
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Polska wersja RoM uruchomiona!  (Przeczytany 794 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Administrator
Bot Train
Reputacja +97/-3
« : Marzec 02, 2010, 21:26:06 »

Polska wersja Runes of Magic została oficjalnie uruchomiona! Z tej okazji twórcy przygotowali od dziś do 16 marca specjalny event dzięki, któremu zarobiony exp i punkty talentów liczone są podwójnie.

Kolejny tytuł MMO w polskiej lokalizacji, to dobry znak, chociaż takie działania pozbawiają młodych graczy podstawowego argumentu w rozmowach z rodzicami Uśmiech "Mamo, gram, ale cały czas się uczę języka angielskiego", po czym pisze na shoucie "WTF! NOOB! FU!" Mam nadzieję, że takich sytuacji jest coraz mniej.

Pzdr!

Administrator
WTB> Life, PM!
Reputacja +18/-0
« Odpowiedz #1 : Marzec 02, 2010, 22:03:12 »

chociaż takie działania pozbawiają młodych graczy podstawowego argumentu w rozmowach z rodzicami Uśmiech "Mamo, gram, ale cały czas się uczę języka angielskiego"
Jakieś 70% mojego słownictwa z angielskiego w podstawówce zostało wyuczone z gier. To były czasy...  Z politowaniem

http://www.facebook.com/MMO24
Moonlightsinger- SwM
StefekBrzuchacz- WS
Magreta - SE
@AmberEye - Chronos
Administrator
Bot Train
Reputacja +97/-3
« Odpowiedz #2 : Marzec 02, 2010, 22:33:32 »

Hehe, do tej pory pamiętam jak grałem w Civilization I na Amidze i tłumaczyłem sobie słowa Chariot, Infantry Mrugnięcie

Pzdr!

Raid Boss
Reputacja +18/-21
« Odpowiedz #3 : Marzec 03, 2010, 17:16:45 »

Ja sie dzieki comodorku angola nauczylem i pewnemu programowi na TVP 1 Big Mazzy czy jakos tak Chichot

Administrator
WTB> Life, PM!
Reputacja +18/-0
« Odpowiedz #4 : Marzec 03, 2010, 19:54:43 »

Najzabawniejsze, że wtedy jeszcze nie było internetu i bez słownika książkowego nie mogło się obejść. W efekcie podczas grania w symulatory miało się słownik na kolanach (tłumaczenie misji, komend, komunikatów).  Język Oczywiście po wielu tygodniach byłem w stanie większość gry przetłumaczyć na polski, choć o gramatyce czy składni nie miałem pojęcia.  Duży uśmiech

http://www.facebook.com/MMO24
Moonlightsinger- SwM
StefekBrzuchacz- WS
Magreta - SE
@AmberEye - Chronos
Raid Boss
Reputacja +18/-21
« Odpowiedz #5 : Marzec 03, 2010, 20:12:21 »

gry przetłumaczyć na polski, choć o gramatyce czy składni nie miałem pojęcia.  Duży uśmiech
a co to gramatyka

Administrator
Bot Train
Reputacja +97/-3
« Odpowiedz #6 : Marzec 03, 2010, 23:35:58 »

Bezi to był program Mazzy comes back! Nie zapomnę tego zielonego trola z długim nosem szepczącego you r clever Mrugnięcie

Pzdr!

Raid Boss
Reputacja +18/-21
« Odpowiedz #7 : Marzec 04, 2010, 00:18:46 »

Bezi to był program Mazzy comes back! Nie zapomnę tego zielonego trola z długim nosem szepczącego you r clever Mrugnięcie

Pzdr!
Nie pamientam , pamietam tylko ze jadal zegary czyli sral zlomem, a sikal surowka pewnie.  Duży uśmiech

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: