wizards101
wizards101
MMO24.PL - Primary Quest « Forum « Ogólne « News! « World of Warcraft: Cataclysm Edycja Kolekcjonerska
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: World of Warcraft: Cataclysm Edycja Kolekcjonerska  (Przeczytany 471 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Global Moderator
Raid Boss
Reputacja +22/-0
« : Sierpień 19, 2010, 11:12:05 »

Jak wszyscy fani gier MMO wiedzą wielkimi krokami zbliża się premiera trzeciego już dodatku do World of Warcraft. Cataclysm, bo taki tytuł nosi owo rozszerzenie, powinien ukazać się w tym roku. Dokładnej daty Blizzard jeszcze nie podał, natomiast zaprezentował graczom zawartość edycji kolekcjonerskiej. Zostanie ona  wydana w limitowanym nakładzie. A prócz płyty z grą, w pudełku znajdą się następujące bonusy:
 - Behind-the-Scenes DVD – płyta zawiera film przedstawiający bogatą historię uniwersum Warcraft oraz wywiady twórcami.
 - Art of Cataclysm - 176 stronnicowy album zawierający niepublikowane wcześniej artworki
 - Lil' Deathwing – pet towarzyszący naszemu bohaterowi
 - Soundtrack – płyta zawierająca 10 utworów
 - Podkładka pod mysz z podobizną Deathwinga
 - Talia 60 kart World of Warcraft Trading Card Game - Startowa talia do karcianki.

W amerykańskich sklepach będzie można nabyć edycje kolekcjonerską za jedyne 79,99 dolarów.
Więcej informacji on temat World of Warcraft: Cataclysm, można znaleźć na oficjalnej stronie.

Jak dla mnie to żadna rewelacja, ale ja fanem WoWa nie jestem. A wy co myślicie warto się skusić na edycje kolekcjonerską?

« Ostatnia zmiana: Sierpień 19, 2010, 11:18:07 wysłane przez Snag » Zapisane

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: