Strony: [1] 2   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Jaki robisz Build?  (Przeczytany 5150 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Grind Addict
Reputacja +4/-1
« : Listopad 23, 2007, 15:00:26 »

Coz warto zrobic taki temat gdzie kazdy powie cos o swoim Buildzie czy pvp czy pve co i jak etc.
Ogolnie jestem zaciekawiony Buildem Warrior + fisty. Szybko nawala i biega. Zpewnoscia z rozwijaniem mojej postaci bede edytowal post aby pokazac co i jak ^_^.

WTB> Life, PM!
Reputacja +65/-13
« Odpowiedz #1 : Grudzień 20, 2007, 01:39:50 »

To ja się pochwalę swoim skopanym buildem wf (nie, tak naprawdę nie narzekam, da się żyć)

wygląda to następująco:

broń magiczna
duale
tunika albo lekka w zależności od nastroju Język

czyli int/str/agi.

Ma to baaaardzo poważny minus: na 28lvlu używam broni magicznej z fb 19 (od 26) i duali z levelu 21. Ale jak mówię, jestem zadowolona. Lubię czasem wziąć pogrzmocić potworka po łbie. Nie patrzę czy ma "magic resistance" czy nie, po prostu zmieniam broń Mrugnięcie

L2: EE (A grade) / BD (C grade)
WTB> Life, PM!
Reputacja +65/-13
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 13, 2008, 09:50:38 »

Chmielu, piszesz, że robisz blademastera na duale. Jakie statystyki? Jaka zbroja? Też robię, można by porównać. Uśmiech Inni też niech opisują swoje buildy.

Grind Addict
Reputacja +15/-1
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 13, 2008, 10:47:18 »

Ja swojego Wizarda robie w bardzo prosty sposób. Pure Magic(Int?) i str tyle co do tuniki, laski Mrugnięcie
Jestem z tego baaaaaaaaaaaaaaardzo zadowolony

Grind Addict
Reputacja +4/-1
« Odpowiedz #4 : Wrzesień 13, 2008, 10:55:30 »

Coz poki co mail 2 str 2 dex 1 con jeszcze bede probowac jakos inaczej ale mam plan tak pozniej zmienic build zostawic con str i pakwoac w agi ; ]

WTB> Life, PM!
Reputacja +65/-13
« Odpowiedz #5 : Wrzesień 13, 2008, 11:56:56 »

Chmielu, a możesz podać konkretne wartości liczbowe i level?

Wildcat, to ty nie masz w ogóle hp? Który lvl? chętnie wyzwę na pojedynek Język Wolisz dostać po tyłku od wojowniczki czy króliczka? Chichot

Raid Boss
Reputacja +22/-1
« Odpowiedz #6 : Wrzesień 13, 2008, 14:43:51 »

Ja aktualnie w swojego blademastera pakuję tylko str i dex, w miarę równo.
zalety: ładnie bije
wady: ładnie go biją Język

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4bfc1c066bcd9 <- Załóż konto z mojego reflinka (lub poleć komuś), w zamian podzielę się wiedzą i odpowiedziami na pytania.

Dołącz do nas na Facebooku!
Raid Boss
Reputacja +18/-21
« Odpowiedz #7 : Wrzesień 13, 2008, 16:25:51 »

A po co HP jak nawet mobek nie dobiega.

WTB> Life, PM!
Reputacja +65/-13
« Odpowiedz #8 : Wrzesień 13, 2008, 18:24:43 »

Jest czar, powiedzmy że coś ala CDL, tylko na odwrót, im więcej hp, tym większy dmg. No i w pvp chyba dlugo nie pożyje bez hp (albo będziesz pakował w hierogramy Chichot)

Raid Boss
Reputacja +18/-21
« Odpowiedz #9 : Wrzesień 13, 2008, 18:27:48 »

nie wiem ja daje na zmiane po 1 w STR DEX i VIT reszta w INT

Grind Addict
Reputacja +15/-1
« Odpowiedz #10 : Wrzesień 13, 2008, 22:30:39 »

Lvl 20 i HP mam hmmm chyba cos kolo 400. Wiem, że w PVP bym dostal w dupe, ale póki co się nastawiam na PvE a potem zobaczymy jeśli trzeba będzie zmieniac to zawsze jest Reset Mrugnięcie

A na pojedynek można sie kiedyś ustawić Mrugnięcie Tylko musimy sie w koncu spotkać in-game.

WTB> Life, PM!
Reputacja +65/-13
« Odpowiedz #11 : Wrzesień 14, 2008, 01:02:49 »

Ekhm, reset się robi za real-money. Język Kupujesz itemek w cash shopie, i idziesz z tym do Eldera.  Duży uśmiech Coś mówiłeś na temat, ze nie będziesz z cash shopu korzystał? Mrugnięcie

Grind Addict
Reputacja +15/-1
« Odpowiedz #12 : Wrzesień 14, 2008, 08:50:29 »

O to tego nie wiedziałem Język No trudno to zostane przy takim buildzie jaki jest, na razie jest mi z nim dobrze Język

WTB> Life, PM!
Reputacja +65/-13
« Odpowiedz #13 : Wrzesień 20, 2008, 23:15:31 »

http://i179.photobucket.com/albums/w310/opelxfrost/PriestSkill2.jpg screen z rozpisanymi skillami EP (PWI: Cleric). Co rozwijać, a co nie.

Novice
*
Reputacja +5/-0
« Odpowiedz #14 : Luty 19, 2009, 21:34:29 »

Ja tak:

Moim EP grałem(już dawno nie gram. Na MY dobiłęm nim lvl 7x) 3 int 1 str 1 con/4 int 1 con. Jestem bardzo zadowolony z tego buildu, bo mam b.dużo mp/dmg'u i hp, tak że jak boss użyje AOE skilla to nie padne odrazu. Teraz jednak gdybym miał znów wybierac EPa to bym poszedł w Pure INT.

Moim WRkiem(już dawno nie gram-lvl 68 na MY) szedłem w speary. Build: 3 str 1 agi 1 con/2 str 2 agi 1 con. W PvP bardzo dobrze, w PvE też. Obecnie jakbym miał wybrac WRka to bym wziął axe i build tanker(3 str 2 con/3 str 1 agi 1 con). Zmieniły się upodobania i doświadczenie.

Moim WFem(na MS dobiłem nim lvl 71. Przestałem grac tydzien temu) byłem Pure INT. Właściwy build dla WFa to tylko i wyłącznie może by Pure INT i jakbym miał znów nim grac(nigdy, przenigdy i nigdy- strasznie nudny i monotonny) to bym grał właśnie tym buildem.

Moim EA (na MS obecnie nim gram- lvl 78). Dla osób doświadczonych to dla EA- tylko Pure AGI. Obecnie jestem z EA bardzo zadowolony, gdyż postac swietna do PvE i extra do PvP. W ogóle nie monotonna.

WB i MG nigdy nie grałem Mrugnięcie

JESTEM IKONĄ DESTRUKCJI!

KaRIN lvl 7x WF. Member of the best Polish guild - DarkSide

Perfect World Multilanguage Wodan
Strony: [1] 2   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: