Strony: 1 [2]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Jaki robisz Build?  (Przeczytany 5158 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Novice
*
Reputacja +5/-0
« Odpowiedz #15 : Lipiec 05, 2009, 18:01:40 »

Wróciłem do MSa i PWI.

Nie było mnie na PW około 4 miesięcy. Znowu jednak zacząłem grac Uśmiech

Od 3 tygodni gram na PWI. Zdążyłem już nabić lvl 60+(dam screeny, narazie dałem starą fote z 55ego w temacie Nasze Postacie). Gram buildem Full INT(Full MAG na PWI). Narazie gra mi się świetnie. Ten build jest fenomenalny, jeżeli się chce szybko nabijać lvle i PvE'owac. Wiem jednak, że jeśli chcę iśc w PvP/PK, to będę musiał wybrac Build Light Armor, albo CON Build (VIT Build na PWI). Jednakże z tym mi się narazie nie spieszy, może po 80ym.

Wróciłem także do PW MS. Tutaj nabiłem już prawie 2 lvle(ostatnio 71, teraz prawie 73 - gram 3 dni na MSie dopiero). Zmieniam build na zupełnie inny. Najciekawszy moim zdaniem i najtrudniejszy build w grze Uśmiech Mianowicie(tam ta ra dam xD ) Build Dual Armor Melee WF. Dopiero na 80ym robię restata, ale już korzystając z kalkulatora ecatomb, wiem, że jeśli kupie HH Jeweller Green 80, parę ringów +5 STR se zrobię to będę mógł nosić HH 80 Green Robe(mianowicie - Buty i Rękawiczki, 2 Moldery na 78 i 77 lvl Heavy Armor(góra i dół), hełm HH 80 Green dodający HP. Build ten z tego co wiem jest b.trudny obejściu, ale już matematycznie wszystko obliczone i zaplanowane Uśmiech A Build jest naprawdę Overpower, choć przerażają mnie koszty restata ;/

JESTEM IKONĄ DESTRUKCJI!

KaRIN lvl 7x WF. Member of the best Polish guild - DarkSide

Perfect World Multilanguage Wodan
Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: