Strony: 1 [2]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Najlepszy support?  (Przeczytany 5108 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Pk'er
Reputacja +25/-1
« Odpowiedz #15 : Marzec 22, 2008, 14:09:14 »

Napisalem, ze moim zdaniem da sie grac SE nie tylko na boxie, a nie, ze sam bym chcial nia grac^^ Nic SE widac musi jeszcze poczekac na lepsze czasy... koksaj 81lvl bedziesz mial buff jak dawna VR'ka jako jedyny (powrot AoE?) i masowego Roota (z DoT'a zadajaca DMG!) z tego drugiego napewno sie baaaardzo cieszysz hehe.

"Many that live deserve death. And some die that deserve life. Can you give it to them?"
Farmer
Reputacja +4/-3
« Odpowiedz #16 : Marzec 22, 2008, 16:20:29 »

wsumie to SE powinien dostac cos w typie lethala u bish i ee.. np na anioly, tak to jest skaleczony nie moze sam expic Język

Oliko 79Eva Saint/76Soultaker @ Bartz.  AmberEye
Farmer
Reputacja +6/-0
« Odpowiedz #17 : Marzec 22, 2008, 16:23:55 »

@pix3l, agree, tylko odpowiedz mi na pytanie, dlaczego 99% graczy nie myśli tak jak Ty, i jak szuka bufera, to właśnie SE/WC a nie PP..... Chichot
Ja to tak z doświadczenia 76 letniego HP mówię...
Pozdrawiam

Piszę poprawnie po polsku

Heallweg - Hierophant - serv. Hindemith - Clan: Core
Reputacja +4/-3
« Odpowiedz #18 : Marzec 22, 2008, 16:25:46 »

@pix3l, agree, tylko odpowiedz mi na pytanie, dlaczego 99% graczy nie myśli tak jak Ty, i jak szuka bufera, to właśnie SE/WC a nie PP..... Chichot
Pozdrawiam
kto szuka SE? jak juz szukaja to WC/EE/BP/PP i kogos z SE oop lol

Mob-slayer
**
Reputacja +3/-0
« Odpowiedz #19 : Marzec 22, 2008, 16:55:16 »

Napisalem, ze moim zdaniem da sie grac SE nie tylko na boxie, a nie, ze sam bym chcial nia grac^^ Nic SE widac musi jeszcze poczekac na lepsze czasy... koksaj 81lvl bedziesz mial buff jak dawna VR'ka jako jedyny (powrot AoE?) i masowego Roota (z DoT'a zadajaca DMG!) z tego drugiego napewno sie baaaardzo cieszysz hehe.
Co z tego ze bedzie mial? I z czego mam sie cieszyc? Nigdy takiego lvlu mial nie bede, z 3 powodow: 1) niechce mi sie koksac, 2)Nie warto, 3) Odczuwam zajebisty butthurt, bo zjebali totalnie postac ktora kiedys lubilem grac.
Pozdrawiam
99% graczy...cieklawe gdzie? Widze requesty LF buffer, lf healer- tyle ze pod zaden z nich nie podchodzi SE.

kto szuka SE? jak juz szukaja to WC/EE/BP/PP i kogos z SE oop lol
Dokladnie.

SE/HE
Destroyer
Farmer
Reputacja +6/-0
« Odpowiedz #20 : Marzec 22, 2008, 17:03:13 »

No dobra, niech wam będzie. Ja mam pół roku przerwy. Może się cos zmieniło od tego czasu Język
Zobaczymy w takim razie jak szybko dobiję 80 Język
Pozdrawiam
PS. Jeśli jest prawdą to co mówicie, to dlaczego najczęstsze trio w Pagan jakie widziałem, to GK/meele + BD + SE? Vampiric >>>> bufyPP. PP/WC brali, jak BD był SD i miał taniec. No, ale może faktycznie coś się zmieniło Chichot

Piszę poprawnie po polsku

Heallweg - Hierophant - serv. Hindemith - Clan: Core
Reputacja +4/-3
« Odpowiedz #21 : Marzec 22, 2008, 18:27:47 »

PS. Jeśli jest prawdą to co mówicie, to dlaczego najczęstsze trio w Pagan jakie widziałem, to GK/meele + BD + SE? Vampiric >>>> bufyPP. PP/WC brali, jak BD był SD i miał taniec. No, ale może faktycznie coś się zmieniło Chichot
lol, BD bez VR sie nie bieze do pagan, a jak ma VR to pp z pof i mozna jechac w trio ... nie wmawiajcie sobie ze SE jest potrzebna klasa, pixela raczej nie uraze (urarze? oO) tym co napisze (mam nadzieje), ale w tym momencie, SE nie nadaje sie do niczego innego niz oop emp/ pomocniczy recharg

Raid Boss
Reputacja +60/-0
« Odpowiedz #22 : Marzec 22, 2008, 23:44:13 »

mnie, jako paladynowi, sam wc wystarczy. ostatnio nawet tak koksam w katach i nie jest źle. doskonałe połączenie to wc z pp w jednym party, nic wiecej nie potrzeba tylko dd Uśmiech miedzy se a ee, to wybieram ee, bufki na tarczę Chichot

Zdravim
Lathendorth/Paladyn

Lathendorth = Phoenix Knight 79*Sword Singer 75*Destroyer 75 @Naia
Mob-slayer
**
Reputacja +3/-0
« Odpowiedz #23 : Marzec 23, 2008, 09:13:27 »

Niebawem zmienisz zdanie i dodasz 1 postac, kto ra Ci jest niezbedna do expa- BD :p

SE/HE
Destroyer
Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: